Marcați
Startul etapei naționale a concursului EUROVISION 2024
23.11.2023, 11:39
Compania „Teleradio-Moldova” dă startul etapei naționale Eurovision 2024. Interpreții care doresc să reprezinte țara la cel mai prestigios concurs european de muzică, ​​​​​​​care se va desfășura în mai 2024 în Suedia, se pot înscrie în competiție.

Pentru a fi înscriși în concurs, pretendenții trebuie să depună cererea de înregistrare, descrierea proiectului, materialele audio pe suport digital și o listă de formulare, până pe 22 decembrie.

Conținutul dosarului de participare și întregul regulament al concursului pot fi accesate pe site-ul https://eurovision.md/. De asemenea interpreții au două obțiuni pentru aplicarea dosarului, în format electronic sau pe suport de hârtie la Centrul de Colectare Eurovision 2024, care se află la adresa: municipiul Chișinău, șoseaua Hâncești 64, TV Moldova 1 (anticamera). Piesa înscrisă în concurs trebuie să fie originală, să nu depășească durata de trei minute și să nu fi fost publicată înainte de 1 septembrie 2023.

Selecția Națională pentru desemnarea reprezentantului țării noastre la EUROVISION 2024 șe va desfășura în trei etape: examinarea dosarelor; audierea live; finala națională.

Orașul Malmö, situat în sudul Suediei, a fost selectat drept gazdă pentru cea de-a 68-a ediție a competiției muzicale Eurovision Song Contest 2024. Prima semifinală a concursului se va desfășura marți, 7 mai, iar cea de-a doua – joi, 9 mai. Marea finală a Eurovision Song Contest 2024 urmează să aibă loc sâmbătă, 11 mai.

Republica Moldova participă la Concursul Internațional „Eurovision” din anul 2005.

moldova1.md
menu
www.exclusivtv.md © 2023 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.exclusivtv.md).