Marcați
Suedia reintroduce controlul la frontierele interne
15.11.2023, 14:44
Suedia reintroduce controlul la frontierele interne până în primăvara anului viitor. Autoritățile Republicii Moldova au emis o alertă de călătorie și îndeamnă cetățenii să fie precauți la intrarea sau ieșirea din această țară.

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Suediei informează cetățenii care se află, planifică să tranziteze sau să călătorească în Regatul Suediei despre reintroducerea de către autoritățile suedeze a controlului la frontiera de stat. Măsura va fi în vigoare până la data de 11 mai 2024. Astfel, autoritățile recomandă cetățenilor să dețină în permanență asupra lor, pe durata călătoriei spre și dinspre Regatul Suediei, un act de identitate valabil acceptat pentru traversarea frontierei.

Cetățenii care se confruntă cu o situație cu caracter urgent pot apela pentru asistență consulară la linia de telefon a Ambasadei Republicii Moldova la Stockholm +46 769 423 423.

Exclusiv TV
menu
www.exclusivtv.md © 2023 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.exclusivtv.md).